Hvordan finne et teppe under budsjettet ditt?

Når du er ute etter den billigste formen for gulvdekorasjoner, vil du ikke få noe bedre alternativ enn tepper. Ved å integrere gulvet med fargerike mønstre og teksturer, kan du enkelt forbedre det estetiske utseendet i hjemmet ditt uten å investere i et dyrt tregulv eller flisgulv.

Å bygge et nytt hjem kan være en svært dyr oppgave, og når du kommer til gulvet og andre interiøralternativer, mangler du tilstrekkelig budsjett. Dermed, hvis du går tom for penger begynne å tenke smart, og tepper er det smarteste alternativet som lett kan passe inn i budsjettet.

Nå, i teppe markedet, kan du finne en varierende prisklasse. Fra de billigste teppene til de dyreste teppene, har du en rekke alternativer å velge mellom. Men, når du vil ha de beste tepper under ditt lille budsjett, bør du sjekke følgende pekere mens du handler.

Analyser stoffene 

I dag kan du bestille teppe i flere typer stoffer. Ved å utforske de forskjellige stilene av tekstiler, kan du plukke tepper under budsjettet enkelt. Generelt kan tepper bestilles i to typer stoffer –

Syntetiske stoffer

Når du tenker på å kjøpe et syntetisk teppe til hjemmet ditt, vil din første tanke ta til nylontepper. Gjennom årene nylon har vist seg å være den mest fleksibel og holdbare tepper alternativ. Men når du sammenligner det med de andre syntetiske tepper som polyester, så det ser ikke ut til å være lomme-vennlig. Polyester tepper blir den første preferansen til mellomtone shoppere fordi fremme av teknologi har begavet polyester med naturlig flekkbestandig, svært holdbar, levende nyanser, og lett å vedlikeholde funksjoner. Med polyester kan du forvente å kjøpe tepper i alle ukonvensjonelle farger som blodrød, sydende rosa, sjokkerende blå og mer.

Men hvis det pulserende fargespekteret på polyesterteppene er langt fra budsjettet ditt, kan du kjøpe Olefin (polypropylen) tepper. Polypropylen tepper kan være rimelig, men de kan ikke håndtere for mye trafikk. Dermed ville det ideelle syntetiske materialet for tepper be polyester.

Naturlige stoffer

Hvis du ikke liker kunstige stoffer, har du flere naturlige stoffer tilgjengelig å velge mellom. Du har mange naturlige tepper alternativer, inkludert sisal, bomull, jute, sjøgress blant andre. Nå, hvis du er planning å plukke en rimelig, holdbar, og spenstig naturlig teppe, bør du plukke bomull tepper. Du kan enkelt vaske bomullstepper hjemme; de er svært motstandsdyktige og kan brukes innendørs så vel som utendørs. Jute og sisal tepper er også svært holdbare, men vil være litt dyrere enn bomull tepper. Så, for moderate budsjetterte mennesker, er bomull det perfekte alternativet. 

Tenk på holdbarhet

Når du er i en budsjett knase, du har ikke råd til å erstatte teppet noen få dager. Dermed bør du holde varighet i tankene mens du kjøper et rimelig teppe. Det er mange holdbare og rimelige teppealternativer tilgjengelig som

Berber tepper

Berber tepper koster mindre fordi olefin fiber materiale brukes til å lage dem. Prosessen med å produsere Berber tepper er også billig. Alle typer tepper må gå gjennom løkke prosessen, men Berber tepper trenger ikke det å spare produksjonskostnadene. Pluss, Berber tepper er svært holdbare også fordi sidene av teppene brukes til å gå, som er sterkere i forhold til den øverste delen. Berber tepper kan lett håndtere tung fottrafikk.

Friser

Friser er enda en hard type teppe som ikke vil forlate din side i årevis. Disse teppene er produsert av de lange fibrene som lett kan vris i løkker for å danne et sterkt og slitesterkt teppe. Videre er de lange fibrene enkle å lene seg; Dermed er det nødvendig med mindre kraft for å gjøre dem. Den enkle produksjonsprosessen reduserer kostnadene for friser. Kort sagt, hvis du ønsker å kjøpe rimelige og holdbare tepper, unngå å kjøpe kutt løkke stil. 

Med den perfekte stilen på teppet, kan du pryde hvert hjørne av hjemmet ditt – fra badet til kjøkkenet. Det anbefales å kjøpe rimelige tepper når du ikke har et budsjett for å installere tregulv. Videre viser tepper stil, komfort og holdbarhet under et begrenset budsjett. Hvis du tenker dypt, vil du innse at tepper er et mye bedre alternativ for gulv sammenlignet til andre kolleger.